Garmin Edge 1000 actie

By lexpres In Promotions No comments

Raak de weg nooit meer kwijt dankzij de Garmin Edge 1000 Bundle. Nu aan de knalprijs van € 440,00!

Garmin Edge 1000 Bundle

Garmin Connect segmentenuitdagingen en communicatiefuncties

Of je nu fietst om je persoonlijke record te verbeteren of om te zien waar je staat in verhouding tot de professionals, met Edge 1000 kan je contacten leggen, jezelf meten en je resultaten vergelijken met anderen. Zo blijf je gemotiveerd en gestimuleerd om je prestaties steeds te verbeteren!

Geavanceerde navigatie- en kaartfuncties voor gebruik op de fiets

De vooraf geladen Garmin fietskaart bevat OSM-informatie (Open Street Map) met navigeerbare wegen en fietspaden, hoogtegegevens, nuttige punten en een zoekfunctie voor adressen. De kaartgegevens zijn opgeslagen op de Edge, dus je toegang tot navigatie- en prestatiefuncties is niet afhankelijk van mobiele telefoondekking. Bovendien zijn kaartupdates gratis.

Dankzij de functie voor rondritten kan je makkelijk een route uitstippelen: voer gewoon in hoe ver je wilt rijden en de Edge 1000 berekent maximaal 3 fietsvriendelijke routes. De Edge 1000 bevat ook een nieuwe routeplanner waarmee je direct op het toestel routes kunt plannen met behulp van de kaart, nuttige punten en segmenten die je hebt gedownload van Garmin Connect. Mocht je toch van je koers afraken of je rit eerder willen beëindigen, kan de Edge je altijd terugbrengen naar je vertrekpunt of de meest directe route berekenen en je met afslag-voor-afslag aanwijzingen terugleiden.

De Edge 1000 is compatibel met ANT+® sensors, zoals snelheid- en cadanssensors, hartslagmeters en compatibele weegschalen. Het is de eerste Garmin fietscomputer die kan worden geïntegreerd met Shimano Di2 elektronische schakelsystemen4 om uw huidige versnelling weer te geven op het scherm.De Edge 1000 beschikt ook over een trainingsagenda en is geschikt voor geavanceerde workouts, die u kunt samenstellen, plannen en uploaden vanaf Garmin Connect.