Test The Best!

By lexpres In News No comments

Wil je een racefiets of mountainbike testen? Bij Specialized kan het allemaal!

Test de nieuwste Epic op een technische singletrack of probeer de nieuwste Venge ViAS op een steile klim. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om Specialized schoenen en helmen te testen. Tijdens het event zal je bovendien professioneel verder geholpen worden door de mensen van Specialized Europe.

Geplande Test The Best events:
21 – 22 mei 2016: Landgraaf
28 – 29 mei 2016: Dorst
4 – 5 juni 2016: ‘s-Heerenberg
18 – 19 juni 2016: Assen

Een real-life testrit is doorslaggevend. Alleen zo ervaar je hoe het is om te rijden op een fiets die perfect aan al je wensen voldoet. Laat deze kans niet schieten en schrijf je via ons in voor één van de Test The Best events!

Opgelet: plaatsen zijn beperkt, dus wees er snel bij.