Onze fietsmerken

Specialized

Specialized wil hu00e9t favoriete merk zijn van de veeleisende rijder. Ze blijven voortdurend innoveren om de focus op de behoefte van de rijders nooit uit het oog te verliezen. Of je nu een door de wol geverfde profrenner bent of af en toe naar je werk fiets - als je fietst, dan staat Specialized voor je klaar!

BMC

BMC fietsen zijn premium fietsen - meer waarde in termen van kwaliteit, ontwerp en fabricage standaard.u00a0BMC investeert veel in onderzoek en ontwikkeling en de constante evolutie van eigen technische en engineering technologieu00ebn.

Cannondale

Bij Cannondale zijn ze gepassioneerd over het bouwen van de beste, meest innovatieve en prestatiegerichte producten en doen ze alles wat ze kunnen om de best mogelijke fietservaring te creu00ebren. En na vier decennia, staat het merk hier nog steeds voor, elke dag opnieuw.

Pegasus

Sinds drie decennia biedt Pegasus kwaliteit tegen een correcte prijs. De succesformule? De wensen van de klanten altijd voorop stellen. Pegasus staat voor traditie en innovatie. Al het ontwikkelingswerk op basis van duurzaamheid, comfort en elegantie, heeft dat ene doel: je moet je prettig voelen in het zadel van een Pegasus fiets u2013 altijd.

Sparta

Iedereen wil toch een fiets die past bij zijn/haar levensstijl? Daarom blijft Sparta innoveren en ontwikkelen op het gebied van design en techniek. De 95-jarige geschiedenis van Sparta getuigt van ervaring, met steeds het aanvoelen van de tijdgeest in het achterhoofd. Op deze manier komt Sparta aan de wensen van de hedendaagse fietsers tegemoet. Dit maakt Sparta u2018Something Specialu2019.

Thompson

Thompson is een Belgisch familiebedrijf opgericht door Hector De Smet in 1921 in de stad Geraardsbergen, thuis van de “Muur van Geraardsbergen” welke uiteraard bekend is uit de Ronde Van Vlaanderen. Na oprichting startte Thompson direct met volledige productie in huis, van ontwerp tot en met frames lassen, lakken en assembleren. De Thompson filosofie werd zeer snel duidelijk voor het publiek, namelijk “Een hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs